interieur | zakelijk

Het juiste meubilair, een geschikte vloer, passende verlichting; kleur en accessoires kunnen een concept maken of breken. Over elk detail wordt nagedacht. Naast dat het interieur tegen een stootje moet kunnen, zorgen de juiste keuzes voor de juiste beleving. Vanuit het PVE lever ik een totaalconcept, het moodboard vertelt een verhaal dat het uitgangspunt wordt van het ontwerpproces.

Wellness centre Amstenrade

Voor deze neoklassieke ruimte heb ik gekozen voor een combinatie van de sobere eenvoud van een hamam badruimte gecombineerd met vergane Romeinse sfeerelementen zoals bewerkte ornamenten, Romeinse bustes, grote sokkels met een panelen, verweerde spiegels en gedecoreerde wanden. Het zwembad dat oogt als een vijver, ligt centraal met alle ruimtes daaromheen. In het saunagedeelte is de sfeer moderner met uiteraard veel hout, donker marmer en grote ligmeubels om te loungen. in het rechtergedeelte bevinden zich de diverse zoutbaden, massageruimtes en het solarium.Wolvenplein visuals

De kapel van de voormalige gevangenis Wolvenplein in Utrecht dient nu als ruimte waar je sit down of walking diners kunt reserveren. Voor dit project is de ruimte ingericht als permanente horecagelegenheid, met behoud van de industriële sfeer van het pand.
Paleis het Loo visuals

Momenteel wordt paleis het Loo verbouwd en is het gebouw niet toegankelijk voor publiek. In de balzaal kunnen de bezoekers van het museum genieten van een koninklijke lunch of de ruimte huren voor privé bijeenkomsten zoals huwelijken, vergaderingen of conferenties. De stijlkenmerken van de balzaal van paleis het Loo zijn neoklassiek met als eyecatchers de roodmarmeren wandafwerking, ebbenhouten lambrisering en koloniale koperen palmenlampen.