interieur | particulier

Aan de hand van moodboards, plattegronden op schaal en kleur- en materiaalplannen komen wij samen tot keuzes en zal het concept van advies tot uitvoering begeleid worden. Met behulp van ruimtelijke visuals  wordt het te verwachten resultaat steeds duidelijker. 

Samen kijken we naar wat passend voor jou is en bepalen we een strategie. Mijn kracht ligt in de vertaling van de wensen van de opdrachtgever om tot vernieuwing en een inspirerende woon- of werkplek te komen. Mijn specialiteit is dat ik stijlvast kan werken maar niet stijlgebonden ben; elke woonstijl levert een uitdaging op, met respect voor de architectuur en historie van de woning en haar bewoners.

Ook is het mogelijk om alleen voor een stylingadvies, kleurplan of een shoppinglist te kiezen.Interieuropdracht project PAS

Visual voor project PAS, een woonkamer inclusief open woonkeuken met bijbehorend meubel- en verlichtingsplan. Eclectisch vintage, industrieel beton gecombineerd met jaren zestig houten meubels en veel planten!

De groene houten klepbank komt van van Dijk en Co, bufferlampen van Pols Potten. Wanneer je een stylingadvies afneemt, krijg je uiteraard een mooie lijst met leveranciers, adressen en prijzen geleverd.

plattegrond met aanzichten PAS


meubelbijlage en verlichtingsvoorstel PAS
Restyling woonkamer Vultolaan

De opdrachtgevers van deze woning wilden graag een make over voor de woonkamer zonder direct allemaal nieuwe spullen te hoeven aanschaffen. Ik heb een kleuradvies gegeven voor alle wanden, een grafisch behang op een van de wanden en een lijst van accessoires met adressen en prijzen die goed bij hun huidige sfeer passen. Het behang heb ik op hun verzoek aangebracht. Met minimale middelen hebben we in korte tijd de woonkamer een compleet nieuwe look kunnen geven. De foto’s zijn te zien in mijn portfolio.

Woonkamer Rotterdam

Deze gewaagde, diepe kleuren komen goed tot hun recht in hoge ruimtes. Het moodboard diende als uitgangspunt voor het kleurplan. In deze ruimte is design en vintage gecombineerd, mijn favoriete manier van werken. Het maakt de ruimte persoonlijker en uniek. Je wil de historie voelen en herinneringen kunnen ervaren met sommige dierbare stukken. Daaromheen kun je een eigen sfeer bouwen die het beste bij jullie past.

visual woonkamer R'damvisual woonkamer R'damvisual woonkamer R'dammoodboard night & day


Woonkamer studio Bink

Bij dit frisse kleurpalet waarbij design en ruwe, doorleefde materialen worden gecombineerd, zijn de basistinten groenblauwe pastellen, ijsblauw en koele grijstonen. Hierdoor werken de accentkleuren turquoise in het Ikatbehang en de oranje stof van de Artifort F598 van Pierre Paulin extra goed.