Workshop

    workshops SkillsLab

 

 • SkillsLab_Interieurontwerp 
 • SkillsLab_Markertechnieken
 • SkillsLab_Schildertechnieken
 • Craftkeet op locatie

Ik bied verdiepingscursussen aan op locatie of in mijn atelier bij het Werkspoorkwartier. Hierbij geef ik modules interieurvormgeving, digitale en analoge tekentechnieken, patterndesign in Photoshop en Illustrator en decoratief schilderen naast mijn reguliere werk op een creatieve MBO opleiding in Utrecht. Sinds 1996 bestaat mijn eigen bedrijf, volgend jaar dus jubileum! Ook maak ik af en toe graag eens een zijsprong met Craftkeet, waarbij ik korte workshops bedenk en geef voor iedereen die houdt van mooie dingen maken die je na je workshop echt wil bewaren. 

Voor meer informatie en vragen kun je gebruik maken van het contactformulier.

 

 

   interieurontwerp en visuals

 

 

 

 
 trendmoodboard Giselle Banel

 

module 1 interieuradvies

 • moodboards en kleurplannen t.b.v. kleuradvies 
 • advies materialisatie en materiaalplannen 
 • maken van trendpresentaties in InDesign

module 2 visuals

 • cursus handmatig plattegrond en perspectieftekenen 
 • markertechnieken t.b.v. visuals
 • digitale tekentechnieken in Illustrator en Photoshop

 

 

 

 

 

De modules zijn bedoeld voor interieurprofessionals zoals stylisten en kleur- en interieuradviseurs die hun skills willen verbreden of verdiepen. Ik werk regelmatig met Sketchup en door het toevoegen en combineren van Photoshop, Illustrator en/ of handmatige technieken maak je jouw ontwerpen meer eigen. Deze technieken zijn vooral bedoeld om later je schetsen te gaan uitwerken. De scholing handmatig perspectief is ontwikkeld om je zelfverzekerder te voelen bij een opdrachtgever om bijvoorbeeld  ter plekke een snelle schets of aanpassing in het interieur te kunnen maken en natuurlijk om een geheel eigen stijl te gaan leren ontwikkelen.

Houd mijn website in de gaten voor nieuwe data of meld je alvast aan via onderstaande link.

Voor meer informatie en vragen kun je ook gebruik maken van het contactformulier.

 

 

 

 

 

 

 

 

    workshops Schildertechnieken

 

 • SkillsLab_Schildertechnieken

Binnenkort kun je je weer aanmelden voor de cursus schildertechnieken. Het is fijn als je affiniteit hebt met schilderen en al een zekere basis bezit. Ik wil werken met acryl op papier en later op doek. We kunnen werken in thema of zelfstandig aan je eigen project.  Houd de website in de gaten voor meer informatie. Indien je interesse hebt in de schilderworkshops, kun je dit alvast laten weten via het contactformulier. Ik zet je dan alvast op de lijst met geïnteresseerden.

Vermeld hierbij dat het om de schilderworkshops gaat.

 

 

 

    Craftkeet op locatie

 

De Craftkeet heeft haar oorsprong gekregen bij de Snorfabriek

Op alle Snorfestivals en in de weekenden kon je daar aanschuiven om mooie dingen te maken op een fantastische locatie met veel creatieve professionals, jong talent en lekker eten, drinken en muziek. De Snorfabriek is niet meer, de Craftkeet heeft inmiddels een heerlijke plek gevonden om elders mooi te wezen maar op locatie gaan we gewoon door. Uitgeverij Snor doet nog steeds veel leuks en ik doe vaak mee. Door Covid-19 en bijbehorende maatregelen zijn alle aankondigingen echter onder voorbehoud. Keep u posted!

Voor het festival is er vrije inloop en kun je je niet opgeven. Indien je interesse hebt om de Craftkeet te boeken kun je informatie opvragen via het  contactformulier. Geef hier duidelijk aan over welk evenement het gaat en om hoeveel personen.

 

 

 

 

 

Share